CAT  /  ESP  /  ENG

Curriculum Sencer ActualitzatELENA MARTINELL I VILATA (Girona, 1978)

Comença la seva formació teatral a l’escola “El Galliner” de Girona, completant-la més endavant amb diferents professionals i companyies, tant locals com estrangeres. Ha participat també en diversos muntatges teatrals, espectacles infantils, de carrer, lectures dramatitzades o de poesia,…
En el darrer any ha fet també una petita incursió en el món de la direcció posant-se al capdavant de dos espectacles de teatre musical per a nens, que estan voltant per Catalunya.
Sempre ha combinat la seva activitat teatral amb la de cantant, la qual actualment ocupa gran part de la seva carrera.

Comença els seus estudis de cant amb Mª Assumpció Frauca (Girona) i continua a Barcelona on encara segueix treballant amb la mezzo-soprano Francesca Roig.
Rep classes magistrals de grans professionals com F. Ortiz, J.Talhia, R.Panerai, A.L.Chova, Montserrat Caballé, M.Zanetti, C.Chausson, M. Ruiz, M. Ortega, Ricardo Estrada i Jaume Aragall.

La seva activitat professional passa per diferents formacions i estils: música antiga, sefardí (fundadora i veu del grup “Aljama” amb el que ha publicat dos treballs discogràfics i obtingut diversos premis), Klezmer, musical i òpera.

Curriculum Sencer Actualitzat descarregar PDF